Zaključeno
(Celjska in Koroška regija/Pečkarji)
Ob odpadanju listja na poganjkih nastajajo številne odprte rane, na katerih se lahko naselijo bakterije in glive, bodisi v obliki težko opaznih rakastih ran ali v obliki nevidne la...
Zaključeno
(Celjska in Koroška regija/Pečkarji)
Fenološki razvoj
Plodovi jabolk v povprečju na opazovane sorte dosegajo 80 % do 90 % končne velikosti (BBCH 78 -79).
Jablanov škrlup in ostale skladiščne bolezni
Na opazovanih...
Zaključeno
(Celjska in Koroška regija/Pečkarji)
Fenološki razvoj
Na območju Celjske in Koroške regije so jablane in hruške povprečno na opazovane lokacije in sorte v fenološki fazi BBCH 76.
Jabolčni zavijač, rdeča sadna pršic...
Zaključeno
(Celjska in Koroška regija/Pečkarji)
Fenološki razvoj
Na območju Celjske in Koroške regije so jablane in hruške povprečno na opazovane lokacije in sorte v fenološki fazi BBCH 73 -74.
Jabolčni zavijač, listne uši
...
Zaključeno
(Celjska in Koroška regija/Pečkarji)
Fenološki razvoj
Na območju Celjske in Koroške regije so jablane povprečno na opazovane lokacije in sorte v fenološki fazi BBCH 72 -73.
Jabolčni zavijač
V zadnjih štirih oz. p...